A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

AUSZTRIA - FAMILYPARK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK - HALLOWEEN

Ausztria, Burgenland, Rust
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-10-26-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
13990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

AUSZTRIA – FAMILYPARK
KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK
HALLOWEEN

Időpont: 2024. október 26.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Program

Október végén különleges halloweeni élményt kínál a park, ami egészen biztosan lenyűgözi a látogatókat. Ismét hátborzongatóan szép halloweeni díszbe öltözik. Az izgalmas kikapcsolódásról lélegzetelállító showműsorok, valamint a kísérteties és misztikus hangulatot árasztó park gondoskodik. Aki szeretné, próbára teheti a bátorságát a Haunted House kísértetházban (14 éves kortól). Az év egyik legjobb és legizgalmasabb látványossága. A parkban sétáló mutatványosok és gólyalábasok vidám szórakozásra invitálják a látogatókat. Legyen szó vámpírokról vagy más hátborzongató lényekről – a választék egyedülállóan széles. Sötétedés után a látogatók egy lenyűgöző esti showműsorra számíthatnak: a lélegzetelállító akrobata mutatványoktól mindenkinek eláll a lélegzete! Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt! Merülj el a varázslat, az izgalom és a szórakozás világában!

A park területe négy jól elkülöníthető részre oszlik, a bejárattól kiindulva először az „Élményvár” (Erlebnisburg), majd a legrégebbi rész a „Meseerdő” (Märchenwald), utána a „Tanya” (Bauernhof), majd a park másik oldalán a „Kalandsziget” (Abenteuerinsel) található.

Az Élményvár játékai szinte talán a legváltozatosabbak, az izgalmas sárkányvártól az érdekes kacsakörhintán át a nem túl ijesztő hullámvasútig. Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket.

A Meseerdő szelídebb élményekkel várja főleg a kisebbeket, a fák között sétálva megelevenednek a híres mesék szereplői, találkozhatunk Hófehérkével és a hét törpével, vagy Jancsival és Juliskával is. De csatangolhatunk az elvarázsolt kastélyban is. Mini vonatokra, kisautókra is fel lehet ülni.

A Falusi portán igazi állatokkal is lehet találkozni, sokat meg is lehet simogatni, vannak őzikék, szamarak, kecskék, kisállatok. Ki lehet próbálni a malac hátán történő vasutazást, vagy az össze-vissza pörgő almavasutat. Természetesen, ahogy az egy jó tanyához illik traktorozni is lehet. Itt található a legújabb attrakció a Rattenmühle, egy családi hullámvasút, a négy férőhelyes kocsik meglehetősen nyaktörő tempóval száguldoznak, meredek és igen gyors hegy- és völgymenetekkel.

A Kalandszigeten már vízi játékokkal is találkozhatunk, talán ez a legnépszerűbb része az egész parknak, a krokodilos vízi hullámvasút, vagy az óriási Templom-csúszda, ill. a méretes sárkány hajóhinta. A Tengeri Sárkány-ból pedig az egész Fertő tavat beláthatjuk. A repülő halak mellett óriási homokozó is várja a kisebbeket.

Az egész napos kikapcsolódás után 19.30 órakor visszaindulás Budapestre, érkezés 23 óra körül.

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 13.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Belépők: 3-99 év között: 34-38,- €/fő, csoportos jegy 20 főtől 30.50,- €/fő. (Az ár tájékoztató jellegű, változhat!!!)

Az iroda előre megrendeli a jegyeket, és lefoglalja a csoport részére. Az idegenvezető az autóbuszon szedi össze a belépő árát és érkezéskor veszi át, majd osztja ki. A napijegy magában foglalja az attrakciók többségénél a korlátlan használatot a park minden tematikus részlegén. Néhány további játék, például a vízágyú, valamint az automaták zsetonokkal működnek, amelyeket külön kell megvásárolni. 14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében (alsó korhatár 18 év) látogathatják a parkot

FONTOS:
A belépő ára tájékoztató jellegű, változhat!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoport bejelentés, transzfer stb.
Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Felszállási lehetőségek:

Allee főbejárat előtti buszmegálló

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút

M1-es autópálya, Biatorbágy, Sasfészek pihen, Mol benzinkút

M1-es autópálya, Turul pihenőhely

M1-es autópálya, Tata Remeteségi pihenő, Shell benzinkút

M1-es autópálya, Conco pihenőhely, Bábolna

M1-es autópálya, Győr Arabona

Hasonló ajánlatok