A pénzváltó (8640 Fonyód, Ady utca 7.) a MBH Bank közvetítője.
Körutazások - busszalMagyar idegenvezetővel
Részletek
Tengerparti Nyaralás
Részletek

KALANDOZÁSOK DÉLKELET-ÁZSIÁBAN *****

Hajóutak, Távol-keleti hajóutak, Távol-keleti hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2025-01-29-tól
2025-02-18-ig
Szobatípus: Balkonos kabin
Időtartam: 20 éj
Ár:
2249000.00 Ft/fő, Balkonos kabin, Teljes ellátás, 2 felnőtt
Ajánlatkérés

 

Leírás

Leírás:







 
1. nap o Budapest

Elutazás Budapestről repülővel, átszállással Szingapúrba.



2. nap o Szingapúr

Érkezés a késő délutáni órákban, majd transzfer a szállodába. Szabadidő Szingapúrban, az ,,Oroszlánvárosként" is emlegetett, 1965 óta önálló ázsiai városállamban. ,,Sing Apurát" a monda szerint egy szumátrai herceg alapította a XIII. században, aki a szigetre látogatva egy különös vadat látott, s ezt égi jelnek vette egy város alapítására. Innen ered az ,,Oroszlánváros" elnevezés - bár a rejtélyes fenevad valószínűleg maláj tigris lehetett. A gyémánt alakú sziget napjaink egyik leggazdagabb állama. A csillogó felhőkarcolókat, a zöldellő természetet és a különböző kultúrákat tökéletes arányban ötvöző város egyik legvonzóbb tulajdonsága a sok kontraszt és Ázsia számos arca, mellyel az utazó itt találkozik. Szállás Szingapúrban.



3. nap o Szingapúr

Reggeli, majd egész napos kirándulás, mely során Szingapúr főbb nevezetességei láthatók. A városnézés a Marina Barrage parkkal kezdődik, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a város ikonikus épületeire. Következő állomás a Merlion Park, majd séta a színes Indiai negyed utcáin és a Kínai negyedben. Ebéd a kínai negyedben, egy helyi étteremben. Szingapúr legősibb buddhista temploma, a Thian Hock Keng templom, és a Buddha Tooth Relic templom, a következő látnivalók. Ezután a város muszlin negyedébe Kampong Glam-ba vezet az út, ahol az aranykupolás Sultán mecset található. A program zárásaként séta az UNESCO Világörökség részét képező Botanikus Kertben, melynek egyik legszebb része a több mint 60.000 orchidea palántát bemutató Nemzetközi Orchidea Kert. Visszautazás a szállodába.



4. nap o Szingapúr

Reggeli után transzfer a kikötőbe, bejelentkezés a Noordam fedélzetére. A 2006-ban épített, 2022-ben teljesen felújított, Vista-osztályú hajó vendégei kedvükre válogathatnak a fedélzeti tevékenységek közül. A Pinnacle Grill a tenger legízletesebb steakjét kínálja, a Canaletto pedig ínycsiklandó olasz ételekkel hívogat. Egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. Vacsora és szállás a hajón.



5. nap o Tengeren

Egész napos hajózás Koh Samui felé. A Thaiföld délkeleti partvidékén fekvő mesés sziget az ország egyik legkedveltebb üdülőparadicsoma. Ezen a napon mindenki felfedezheti a Noordam világát. A hajó elegáns belső kialakítása és szolgáltatásainak széles köre tartalmas időtöltést ígér. Fedélzetén medencék, fitneszterem, éttermek, bárok, képgaléria, kávézó áll a vendégek rendelkezésére. Wellness szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. Vacsora és szállás a hajón.



6. nap o Koh Samui

Érkezés Koh Samui szigetére a reggeli órákban. A sziget hófehér homokos tengerpartjaival, káprázatos koralljaival, festői vízeséseivel, hajladozó kókuszpálmáival és kristálytiszta tengerével a természet kicsi oázisa. Tervezett félnapos fakultatív kirándulás Koh Samui egyik legkedveltebb látnivalójához, a Wat Phra Yai templomhoz, más néven a Nagy Buddha Templomhoz. A 12 méter magas, aranyozott ülő Buddha szobor és a templomegyüttes egy kb. százméteres hídon megközelíthető, aprócska szigeten áll. A program részeként a közeli Plai Laem templom megtekintése, melynek fő nevezetessége a 18 karú Guanyin szobor, az együttérzés és irgalom istennője. Továbbutazás Hua Thanon halászfalun keresztül, melyet csodálatos zöld fák és arany homokos part övez. A falu jellegzetességei a díszes, élénk színűre festett halászhajók. A túra egy érdekes bemutatóval folytatódik: évszázadokon keresztül majmokat tanítottak be a helyiek, hogy segítsenek betakarítani a pálmaültetvények érett gyümölcseit. Pihenésként nemzetközi svédasztalos ebéd vár az utazókra egy kellemes tengerparti üdülőszállóban (az ebéd az italfogyasztást nem tartalmazza). Továbbutazás Chaweng Beach-re, ahol rövid napozásra, fürdőzésre, pihenésre, valamint a helyiek által készített ajándékok vásárlására nyílik lehetőség. A Nagy Buddha szoborhoz 82 lépcsőfok vezet. Kikötés a tengeren, ahonnan kisebb hajókkal lehet elérni Koh Samui partjait. Vacsora és szállás a fedélzeten.



7. nap o Bangkok

Érkezés Laem Chabang kikötőjébe, mely Bangkoktól mintegy 2,5 órás autóútra található. Fakultatív program később kerül meghatározásra. Szállás és vacsora a hajón.



8. nap o Bangkok

Reggeli után pihenés a hajón, vagy részvétel a fakultatív programon, mely később kerül meghatározásra. Kihajózás a délutáni órákban. Utazás Kambodzsa felé. Szállás és vacsora a hajón.



9. nap o Sihanoukville

Reggeli órákban megérkezés Sihanoukville kikötőjébe. Kambodzsa minden bizonnyal a khmer templomok ősi városáról, Angkorról a legismertebb, ám ezen kívül számos látnivalót rejt az ország. Sihanoukville egy kikötőváros éttermekkel és üzletekkel. Érdemes meglátogatni a város legjelentősebb vallási helyét, az Intra Ngean pagodát, vagy elmerülni a helyi piac színes standjai között. Fakultatív program később kerül meghatározásra. Vacsora és szállás a hajón.



10. nap o Tengeren

Hajózás Vietnám irányába. Ez a nap a pihenésről szól, és a hajó kínálta lehetőségek felfedezéséről. Szállás a hajón.



11. nap o Phu My

Kora reggel érkezés Phu My kikötőjébe. Az igazi látnivaló a 80 km-re található, nyüzsgő Ho Si Minh városa. A mozgalmas városra a régi és új, az alacsony és a magas, a modern és a tradicionális kontrasztja jellemző. Fakultatív program később kerül meghatározásra. Tovább hajózás Nha Trang felé. Szállás a hajón.



12. nap o Nha Trang

Délelőtti órákban kikötés Nha Trang partjainak közelében. A dél-vietnámi tengerparton a történelmi helyszínek és lenyűgöző strandok varázslatos világa fogadja a látogatókat. A nap során lehetőség adódik megismerni nem csak a város, hanem Vietnám történelmét a nemzet megalakulása előttről, a gyarmati időszakon keresztül napjainkig. A város látnivalói közül érdemes felkeresni a VII.-XII. század között épült, Cham templomtornyot, a Po Nagar-t, vagy a XIX. századból származó Long Son pagodát, és a XX. századbeli, francia gótikus stílusú katedrálist. Fakultatív program később kerül meghatározásra. Szállás a hajón.



13. nap o Tengeren

Egész napos pihenés a fedélzeten.



14. nap o Da Nang

Reggeli órákban érkezés Da Nang kikötőjébe. A Hanoi és Ho Si Minh város között félúton található Da Nang kisvárosi bájjal nyűgözi le a látogatókat. 30 kilométeres partszakasza népszerű az olyan vízisportok körében, mint a vízisí, a szörf vagy a SUP. Fakultatív program később kerül meghatározásra. Szállás a hajón.



15. nap o Da Nang

A mai napon folytatódhat a városnézés Da Nang-ban, vagy pihenéssel a tengerparton. Fakultatív program később kerül meghatározásra. Szállás a hajón.



16. nap o Tengeren

Ismét egy pihentető nap a fedélzeten. Egész napos hajózás a tengeren. Szállás a hajón.



17. nap o Halong-öböl

Reggeli órákban kikötés a Halong-öbölben. Az UNESCO világörökségi helyszín kétezer szigetből áll, és festői látképet nyújt, mely számos művészt megihletett az évek során. Halong városában nyüzsgő piacok, tengeri ételeket kínáló éttermek, számos történelmi és kulturális nevezetesség vár felfedezésre. Fakultatív program később kerül meghatározásra. Szállás a hajón.



18. nap o Tengeren

Az utolsó lehetőség a Noordam szolgáltatásainak felfedezésére és pihenésre a fedélzeten.



19. nap o Hongkong

Megérkezés Hongkong városába a kora reggeli órákban. Kijelentkezés a hajóról, majd félnapos városnézés veszi kezdetét. Kirándulás a Viktória-csúcshoz, melyre az 1800-as évek második felében megépült sikló előtt kínai szolgák hordták fel a gazdag lakosokat. A kilátótól csodálatos panoráma nyílik a közeli kikötőre és a város felhőkarcolóira. Következő állomás Aberdeen, az úszófalu, ahol kis halászhajók és hatalmas úszó éttermek ringatóznak. Utazás Hongkong déli részére, ahol a ,,Francia Riviéra" világa fogadja a látogatókat. Repulse-öböl a mintegy 300 méter hosszú homokos strandjával és kristálytiszta vízével, a világ egyik legdrágább lakónegyede. Ezt követően átkelés a Viktória kikötőn a Star Ferry fedélzetén, majd transzfer a szállodába.



20. nap o Hongkong

Reggeli, majd a késő délelőtti órákban kijelentkezés a szállodából. Félnapos városnézés Kaulung-félszigeten, ahol beszippant magával az igazi hongkongi életérzés. Itt található többek között a hongkongi hírességek sétánya Bruce Lee szobrával, a Wong Tai Sin templom, és a Mei Ho menedékház és múzeum. Különféle színes piac vár felfedezésre: a jade, a virág és madár, valamint a zöldség és gyümölcspiac. A nap zárásaként az esti fényektől csillogó város megtekintése. Transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással.



21. nap o Budapest

Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.



Minimum létszám: 20 fő





Időpont: 2025. január 29.- február 18.

Az útvonal és a fakultatív programok változásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

Vízum: a bordó, biometrikus útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak Szingapúrba és Thaiföldre. Kambodzsába, valamint a Vietnámi Köztársaság területére történő belépéshez magyar állampolgároknak vízum szükséges, amelyet a hajótársaság a fakultatív kirándulásra jelentkezőknek a helyszínen megigényel, így előzetesen arról nem szükséges a jelentkezőknek gondoskodniuk. A vízum árát a fedélzeti kártyára terhelik, melynek összege személyenként kambodzsai kb. 65 USD, vietnámi kb. 75 USD.





A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza


    • utazás repülőgéppel átszállással Budapest - Szingapúr/Hongkong - Budapest útvonalon, turista osztályon

    • transzfer autóbusszal

    • 2 éjszakai szállás Szingapúrban reggelivel

    • 15 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel

    • teljes ellátás a hajón

    • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata

    • 1 éjszakai szállás Hongkongban reggelivel

    • egy egész napos városnézés Szingapúrban

    • két félnapos városnézés Hongkongban

    • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

    • audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézés során





A részvételi díj nem tartalmazza


    • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

    • útlemondási biztosítás

    • fakultatív programok

    • szervizdíj a helyszínen (a hajón kijelentkezéskor fizetendő)



Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a; Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

Szállás:



NOORDAM 





Az északi iránytűről elnevezett Noordam múzeumi szintű művészeti élménnyel és pazar kabinokkal kápráztat el. A 2006-ban épített, 2022-ben teljesen felújított, Vista-osztályú hajó vendégei kedvükre válogathatnak a fedélzeti tevékenységek közül. Énekeljen együtt kedvenc előadóival a Billboard Onboardon, élvezze a pilates órákat a fitneszközpontban, vagy kóstolja meg valamelyik speciális étterem finomságait. A Pinnacle Grill a tenger legszaftosabb steakjét kínálja, a Canaletto pedig ínycsiklandó olasz ételekkel hívogat.










Noordam szolgáltatások

Billboard Onboard - Énekeljenek együtt, teszteljék zenei kvíz tudásuk, vagy csak dőljenek hátra és élvezzék, ahogy a slágerek minden este betöltik a termet.

World Stage - A World Stage, a fedélzet legnagyobb színháza éjjel-nappal különféle előadásoknak ad otthont. Exkluzív EXC(R) Talk előadássorozat magával ragadó regionális történeteket mutat be, amelyeket helyi szakértők mesélnek el, és a Cruise Travel igazgatója narrál. Esténként a Step One Dance Company, a Cantaré énekes szenzáció, a BBC Earth in Concert és mások lépnek színpadra.

Rolling Stone Lounge - Táncoljon kedvenc dalaira az egyik legjobb zenekarral. A rocktól és a poptól a countryig és azon túl, minden egyes hajóúton élőben biztosítják a tökéletes élményt.

Onboard Shopping - Élvezze a vámmentes vásárlások széles választékát az olyan jellegzetes üzletekben, mint a The Vault vagy a Diamonds and Gemstones by Merabella, amely a legszebb gyémántokat kínálja.

Fitness Center - Látogasson el a legmodernebb kardió- és súlyzós gépekkel felszerelt fitneszközpontba. Próbálja ki a szobakerékpáros, pilates és egyéb órák egyikét, vagy eddzen a saját tempójában. Friss levegőre és testmozgásra a fedélzeten is kimehet, ahol kosárlabda- és röplabdapályákat, valamint két medencét talál - utóbbi csak bizonyos hajókon áll rendelkezésre.

Casino Action - A Holland America Line hajójának kaszinója a játéklehetőségek széles skáláját kínálja. Akár a nyerőgépeket részesíti előnyben, akár a blackjackben vagy a pókerben szeretné kipróbálni magát a személyzet ingyenes oktatással áll rendelkezésére - és számos érdekes versenylehetőséget kínál. A kaszinó csak a tengeren van nyitva.

Pickleball - Játsszon az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő sportágában a Holland America Line-nal, a Professional Pickleball Association kizárólagos hajós partnerével. Minden utazóhajón találhatóak pickleballpályák, csodálatos kilátással a felső fedélzetről. A felszerelés és a pályák bármikor rendelkezésre állnak egy mérkőzésre, amennyiben az időjárás engedi.

Kids Club - A Holland America Line ifjúsági programja, a Kids Club szórakoztató események sorát kínálja a 3-17 éves korú gyermekek és tizenévesek számára, akiket szakképzett személyzet felügyel. Lehetőségük nyílik arra, hogy más korosztályú gyerekekkel együtt kézműveskedjenek, sportoljanak, videojáték-versenyeket, kincsvadászatot, kihívást jelentő csapatjátékokat és tematikus partikat szervezzenek.



 





Technikai adatok

2022
82 318 tonna
285,2 m
32,2 m
Utas kapacitás: 1924 fő
11
Utas kapacitás: 1924 fő



Szobák:



Belső kabin

Alapterület: kb. 16 m2.
Felszereltség: franciaágy, ami kérésre két egyszemélyes ággyá alakítható, légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, gardróbszekrény, interaktív TV, telefon, Wi-Fi (térítés ellenében), széf. hajszárító, sminktükör, fürdőköntös, Elemis piperholmik, minibár

A kabinban nincs ablak. A kabinban legfeljebb 4 fő elhelyezésére van lehetőség.



Külső, óceánra néző kabin

Alapterület: kb. 16 m2.
Felszereltség: franciaágy, ami kérésre két egyszemélyes ággyá alakítható, légkondicionáló, fürdőkád zuhanyzóval, gardróbszekrény, interaktív TV, telefon, Wi-Fi (térítés ellenében), széf. hajszárító, sminktükör, fürdőköntös, Elemis piperholmik, nappali rész kanapéval, minibár

Ablakos kabin. A kabinban legfeljebb 4 fő elhelyezésére van lehetőség.



Balkonos kabin

Alapterület: kb. 19 m2 + 5 m2 terasz
Felszereltség: franciaágy, ami kérésre két egyszemélyes ággyá alakítható, légkondicionáló, fürdőkád zuhanyzóval, gardróbszekrény, interaktív TV, telefon, Wi-Fi (térítés ellenében), széf. hajszárító, sminktükör, Elemis piperholmik, nappali rész kanapéval, minibár
A VISTA SUITES felszereltségéhez külön szolgáltatásban jár párna, prémium paplan és fürdőlepedők, puha pamut köntösök, írószerek, concierge szolgáltatás, friss virágok, esernyő használatra.

Padlótól mennyezetig érő ablakok, amelyek saját erkélyre nyílnak. A kabinban legfeljebb 4 fő elhelyezésére van lehetőség.



SIGNATURE LAKOSZTÁLY

Alapterület: kb. 27 m2 + 9 m2 terasz
Felszereltség: franciaágy, ami kérésre két egyszemélyes ággyá alakítható, légkondicionáló, fürdőkád zuhanyzóval, perzsgőfürdő, gardróbszekrény, interaktív TV, DVD lejátszó, telefon, Wi-Fi (térítés ellenében), széf. hajszárító, világítással rendelkező sminktükör, Elemis piperholmik, nappali rész kanapéval, minibár, kávéfőző, esernyő, jógamatrac

Padlótól mennyezetig érő ablakok, amelyek saját erkélyre nyílnak. A kabinban legfeljebb 3 fő elhelyezésére van lehetőség.



NEPTUNE LAKOSZTÁLY

Alapterület: kb. 36 m2 + 13 m2 terasz
Felszereltség: franciaágy, ami kérésre két egyszemélyes ággyá alakítható, légkondicionáló, fürdőkád zuhanyzóval, perzsgőfürdő, gardróbszekrény, interaktív TV, DVD lejátszó, telefon, Wi-Fi (térítés ellenében), széf. hajszárító, világítással rendelkező sminktükör, Elemis piperholmik, nappali rész kanapéval, minibár, kávéfőző, esernyő, jógamatrac, in-suite reggelihez mimóza koktél, 24 órás concierge szolgálat

Padlótól mennyezetig érő ablakok, amelyek saját erkélyre nyílnak. A kabinban legfeljebb 4 fő elhelyezésére van lehetőség.

Szolgáltatások:

Fedezzük fel egy lélegzetelállító kalanddal Ázsia lenyűgöző világát. Indulás Szingapúrból, ahol a modern város csillogása és a hagyományok varázsa találkozik. Koh Samui, Thaiföld trópusi szigete az első kikötő, ahol a fehér homokos partok és a türkizkék vizek kápráztatnak el bennünket. Tovább haladva Bangkok izgalmas forgatagába érkezünk, ahol a hagyomány és a modern élet összefonódik. Innen Kambodzsa felé veszi az irányt a hajónk, érintve Sihanoukville-t, ahol a homokos tengerpartok és élénk éjszakai élet vár ránk. Vietnámban folytatjuk utunkat, megállva Phu My-nél, Nha Trangnál és Da Nangnál, ahol a gazdag történelem és a lenyűgöző tájak kápráztatnak el. Utolsó állomásunk a káprázatos Halong-öböl Vietnámban, mielőtt Hongkongban zárjuk utunkat.


Az ár tartalmazza:


Csoportos hajóút



Hajótársaság: Holland America Line



Hajó: Noordam



Indulás: Szingapúr



Időpont: 2025. január 29. - február 18.

Az ár nem tartalmazza:

A tervezett fakultatív programok

Fakultatív programok árai és a választható kirándulások kb. 60 nappal indulás előtt kerülnek meghatározásra.

Az útvonal és a fakultatív programok változásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.
A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri.

A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, melyekre a helyszínen lehet jelentkezni és helyi angolul beszélő idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

Hasonló ajánlatok